Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Εξώδικο ο τσακίρης!


Χθες το πρωί έφτασε στα γραφεία της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ εξώδικο από τον πρώην μεγαλομέτοχο (και νυν κάτοχο του 22% των μετοχών του «ιστορικού») του συλλόγου, που ζητάει από τους Νεοσμυρνιώτες να μη χρησιμοποιήσουν το «Απήλιον» ουσιαστικά επί 24ώρου βάσεως κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας, διότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από τη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ των δύο πλευρών.
Ως γνωστόν, ελέω των τεράστιων οικονομικών δυσκολιών που υφίστανται στην ΠΑΕ Πανιώνιος, έχει αποφασιστεί όπως η προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν να πραγματοποιηθεί στο Κορωπί και στο «Απήλιον».

Η εταιρεία του προπονητικού κέντρου των «κυανέρυθρων» ανήκει στον κ. Τσακίρη, ο οποίος θεωρεί ότι το «Απήλιον» δεν πληροί τις προδιαγραφές για ένα τέτοιο... εγχείρημα, εξ ου και το εξώδικο που απέστειλε στα γραφεία του «ιστορικού».
«Αν μιλούσαμε για ημιδιαμονή, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Δεν προβλέπεται, όμως, κάπου στη σύμβαση το να μένει η ομάδα στο ''Απήλιον'' συνεχώς, πόσω μάλλον για σχεδόν έναν μήνα» δήλωσε στο «Goal» ο Κωνσταντίνος Τσακίρης σε επικοινωνία που είχαμε χθες το βράδυ μαζί του για να αποσαφηνιστούν οι λόγοι για τους οποίους προέβη σε αυτήν την κίνηση με την αποστολή του εξωδίκου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τσακίρης κάνει λόγο στο εξώδικο και για λόγους ασφαλείας, εξαιτίας της μακράς παραμονής των «κυανέρυθρων» στο προπονητικό κέντρο.
Το θέμα συζητήθηκε εκτενώς στο χθεσινοβραδινό ΔΣ που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πανιώνιου, με κύκλους της διοίκησης να υποστηρίζουν ότι «δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να πάμε στο ''Απήλιον''». Και αυτό λέγεται, βεβαίως, διότι τα οικονομικά μέσα της ΠΑΕ είναι πενιχρά και δεν επιτρέπουν την οποιανδήποτε άλλη λύση. Το πώς θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη υπόθεση θα φανεί πολύ σύντομα, αφού στις 2 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η επίσημη «πρώτη» του Πανιώνιου.
Ασχολίαστο!